De ce un loc de munca de acasa?

Posted by on December 18, 2014 in Blog | 0 comments

De ce un loc de munca de acasa?

Job de acasa vine in ajutorul celor care nu-si gasesc un loc de munca, dar si in ajutorul celor care au un job si doresc sa-si mareasca veniturile.

Care sunt avantajele unui job la domiciliu ?

  1. Economie de timp – timpul pierdut pentru deplasarea spre si de la serviciu se reduce considerabil. Nu vei mai fi nevoita sa stai ore in sir in ambuteiaje sau sa te chinui in aglomeratia transportului public.
  2. Economie de resurse – se elimina costurille zilnice pentru transport. Intr-o luna vei economisi o suma considerabila pe care vei putea ulterior sa o folosesti dupa placul inimii sau dupa nevoile familiei.
  3. Flexibilitate – dispui de libertate in stabilirea prgramului e lucru. Iti vei putea stabili programul de lucru, astfel incat sa nu neglijezi problemele personale.

 De ce videochat de acasa ?

  1. NU AI SEFI! Daca esti o persoana caruia nu-i plac sefii, vei gasi in videochat un job minunat.
  2. NU AI UN PROGRAM DE MUNCA IMPUS! In trecut ai fost mustrata ca ai intarziat la locul de munca? Ai vrut sa faci si alte activitati dar programul de munca nu ti-a permis asta ? Unul din avantajele unui job de acasa este ca tu iti faci programul de munca. Job de acasa nu-ti impune un numar de ore lucrat! Lucrezi cat vrei!
  3. NU AI UN TARGET! Deci nu trebuie sa te stresezi. Primesti atati bani cat ai muncit.
  4. AI PARTE DE INTIMITATE! Poti da frau liber ideilor tale, fara a fi deranjtata in vreun fel

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *